Over ons

Wij staan garant voor kwaliteit en denken graag met u mee!

 

Van Lit aanhangwagens komt voort uit het stallen van caravans.

In het jaar 2000 is Gijs van Lit begonnen met het stallen van caravans. Na enkele jaren, omdat de vraag naar onderhoud kwam, is Gijs van Lit begonnen met het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan caravans en aanhangwagens. De opleiding voor APK Keurmeester bij de BOVAG aanhangwagenbedrijven werd met goed gevolg doorstaan wat resulteerde in het APK-Keurmeesterschap. Daarnaast volgde Gijs van Lit enkele cursussen onderhoud bij BOVAG en behaalde het PACK keurmeester certificaat.

Door de vraag naar nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers besloot Gijs van Lit in 2008 om zijn caravan- en aanhangwagenservice hiermee uit te breiden. U kunt nu terecht bij Van Lit aanhangwagens voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens tevens zijn wij dealer van Blomert en Titan paardentrailers. Maar mocht u interesse hebben voor een ander merk dat staan wij uiteraard ook voor u paraat.

Naast het aanbod aanhangwagens en paardentrailers hebben we een zee aan accessoires in onze showroom c.q. werkplaats met o.a. movers zowel voor aanhangwagens als caravans, accu's, tenten,airco's en bijna alle onderdelen voor aanhangwagens en caravans op het gebied van onderhoud, schoonmaakproducten enz.